[vc_row][vc_column]

Bestel je WordPress hostingpakketKies een compleet WordPress hostingpakket met alles voor een snelle en succesvolle start.

[/vc_column][/vc_row][vc_row type_row=”plans” ses_title=”Onze Hostingpakketten” ses_subtitle=”Elk pakket is voorzien van dezelfde kwaliteit en uitstekende service”][vc_column width=”1/4″ type=”column”]

€2.49/maand

Lees Meer
[/vc_column][vc_column width=”1/4″ type=”column”]

€3.99/maand

Lees Meer
[/vc_column][vc_column width=”1/4″ type=”column”]

€5.99/maand

Lees Meer
[/vc_column][vc_column width=”1/4″ type=”column”]

€9.99/maand

Lees Meer
[/vc_column][/vc_row][vc_row type_row=”transfer”][vc_column type=”column”][vc_column_text]

Wat is webhosting?

Webhosting maakt het mogelijk om jouw website 24 uur per dag, 7 dagen per week, in verbinding te brengen met het internet, zonder dat je jouw computer zelf dag en nacht aan hoeft te laten staan. Met behulp van onze dienstverlening zorg je er wat dat betreft voor dat jouw bezoekers en klanten je altijd kunnen bereiken, terwijl je daar aan de andere kant zelf zo min mogelijk omkijken naar zal hebben.

Webhosting van EIGEN-DOMEIN Hosting

website hosting

Hosting staat bij EIGEN-DOMEIN vooral in het teken van pure kwaliteit, aangezien dat alles is waarop we ons kunnen onderscheiden. Jouw website is optimaal bereikbaar, aangezien we gebruik maken van technisch zeer hoogwaardige apparatuur. Bovendien is het netwerk waarbinnen uw website wordt geplaatst volledig redundant uitgevoerd en is er in het geval van een eventueel defect dus niets aan de hand. Met de kwalitatieve hosting van EIGEN-DOMEIN zorgt je ervoor dat uw bezoekers altijd de mogelijkheid hebben om jouw website te bereiken, bijvoorbeeld om aankopen of aanvragen te doen.

Kwaliteit van de hosting

De kwaliteit van de websitehosting gaat hand in hand met een volledig CO2-neutrale manier van werken. Op die manier dragen we ons steentje bij aan een beter milieu voor ons allemaal. Jouw data wordt over meerdere locaties verspreid, waardoor bijvoorbeeld een brand niet tot het verlies van uw data zal leiden. Verder zorgen we met behulp van virtualisatie voor aanvullende betrouwbaarheid en zijn de uplinks allemaal uitgevoerd in 1Gbit. Wij hebben ruim 20+ jaar ervaring met webhosting en weten er op die manier als geen ander voor te zorgen dat je optimaal kunt profteren van de mogelijkheden op dit gebied.

Kosten van de hosting

De kosten van de hosting liggen aan de andere kant erg laag, aangezien we in de loop der jaren een zeer efficiënte manier van werken hebben weten te ontwikkelen. We werken met de best mogelijke technologie, maar zorgen er aan de andere kant voor dat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk betaalt. Zo heb je de mogelijkheid om met behulp van de verschillende hostingpakketten te kiezen voor een oplossing op maat. De webhosting is kwalitatief van een zeer hoog niveau, maar aan de andere kant tegen een scherpe prijs beschikbaar.

Vragen over jouw eigen domeinnaam? Bel ons op telefoonnummer 024 397 1414, stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Bestel je gewenste hostingpakketKies een compleet hostingpakket met alles voor een snelle en succesvolle start van jouw website.

[/vc_column][/vc_row]