[vc_row][vc_column]

Registreer je gewenste domeinnaam nu!Gratis domeinnaam bij bestelling van een hostingpakket, alles voor een snelle en succesvolle start van jouw website.

[/vc_column][/vc_row][vc_row type_row=”domain2″][vc_column width=”1/4″ type=”column”]

.nl

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in Nederland

Meer info
[/vc_column][vc_column width=”1/4″ type=”column”]

.be

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in België

Meer info
[/vc_column][vc_column width=”1/4″ type=”column”]

.eu

€2.50 €20.00

Prijs met hosting, voor commercieel gebruik in EU

Meer info
[/vc_column][vc_column width=”1/4″ type=”column”]

.com

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, populairste commerciële extensie

Meer info
[/vc_column][/vc_row][vc_row type_row=”transfer”][vc_column type=”column”][vc_column_text]

Kies eerst je eigen domeinnaam

loading
Please enter your domain.
Please verify that you are not a robot.

 

[/vc_column_text][vc_column_text]

Wat is eigen domeinnaam hosting?

Het domein neemt een belangrijke rol in binnen de hosting in het algemeen. Dat heeft te maken met het feit dat de domeinnaam als het ware jouw adres op het internet is, zoals gebruikers dat zullen onthouden. Het is wat dat betreft dan ook verstandig om jouw bedrijfsnaam of merk in het domein te verwerken, of ervoor te zorgen dat hieruit blijkt waar je je als onderneming mee bezig houdt. Uiteraard is eigen-domein.com hiervan een uitstekend voorbeeld, aangezien dit onze bedrijfs- en merknaam is, die ook nog eens aangeeft wat we aanbieden.

De .NL domeinnaam

eigen .nl domeinnaam

Met een .NL domeinnaam zorg je voor een typisch Nederlandse website, waardoor je al direct vertrouwen wekt bij Nederlandse bezoekers. Bovendien sluit een dergelijke extensie vaak uitstekend aan bij de domeinnaam zelf die je kiest. De .NL domeinnaam die je registreert is als het ware het adres op internet waar jouw website zich bevindt, zodat bezoekers dit desgewenst terug kunnen vinden. Achter de domeinnaam gaat een IP-adres schuil, maar de naam maakt het een stuk gemakkelijker een merknaam of bedrijfsnaam op te bouwen.

De .BE domeinnaam

eigen .be domeinnaam

De .BE domeinnaam is het meest gebruikelijk in België, aangezien BE staat voor de landcode van België. Met behulp van een dergelijke domeinnaam zorg je er eenvoudig voor dat je aan vertrouwen kunt winnen bij de Belgische internetgebruikers. Daarnaast sluit de extensie over het algemeen uitstekend aan bij de rest van de domeinnaam die je kiest, aangezien dat waarschijnlijk ook in het Vlaams of Waals zal zijn. De .BE domeinnaam is wat dat betreft een uitstekende keuze wanneer je actief bent in België en het (nog) niet direct over de grens wenst te zoeken.

De .EU domeinnaam

eigen .eu domeinnaam

De .EU domeinnaam is er voor alle bedrijven en particulieren die actief zijn binnen de Europese Unie. Het is een relatief nieuwe extensie, die er tot voor kort niet was. Het vormt daarmee wellicht een interessante uitbreiding op jouw huidige domeinnaam. Met een .EU domeinnaam zorg je ervoor dat u jouw eigen adres op het internet vast kunt laten leggen. Zo hebben bezoekers de mogelijkheid jouw website later nog eens te bezoeken, aan de hand van een URL die ze eenvoudig kunnen onthouden.

De .COM domeinnaam

eigen .com domeinnaam

De .COM domeinnaam kennen we natuurlijk vooral vanuit Amerika, aangezien iedere website er daar gebruik van maakt. Het is in de loop der tijd als het ware de internationale domeinnaam geworden, waarmee je de mogelijkheid heeft om heel de wereld aan te spreken. Een .COM domeinnaam brengt iets meer kosten met zich mee dan de .NL domeinnaam, maar is essentieel wanneer je ook over de grens zaken wilt doen. Daarnaast is het vaak verstandig om meerdere extensies te registreren, zodat niemand anders een vergelijkbare naam kan registreren door een andere extensie te gebruiken.

Domeinnaam met of zonder hosting

Je kunt een domeinnaam met of zonder hosting registreren, waardoor de keuze wat dat betreft helemaal bij jou ligt. Wanneer je er geen hostingpakket bij neemt kan je gedurende het eerste jaar wel profiteren van extra’s als domein doorlinken en email forwarding, waardoor je ook in dat geval profiteert van een compleet pakket. Aan de andere kant kan je ervoor kiezen om ook direct hosting af te nemen en er zo voor te zorgen dat bezoekers uw website ook daadwerkelijk kunnen bereiken. De domeinnaam is in dat geval geheel gratis en zal er in ieder geval voor zorgen dat jouw eigen plaats op het internet wordt vastgelegd.

Wat is een goede domeinnaam?

Een goede domeinnaam draagt sterk bij aan een succesvolle domeinregistratie. Dat heeft vooral te maken met het feit dat je ervoor dient te zorgen dat jouw domein gemakkelijk te onthouden is, aansprekend is en goed beschrijft wat je doet of waar je voor staat. Zorg er dus voor dat uw domein jouw product of service beschrijft, of bijdraagt aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf of merk als geheel. Verder is het binnen de domeinregistratie verstandig om rekening te houden met zoekmachine optimalisatie (SEO), door jouw belangrijkste dienst of service bijvoorbeeld letterlijk op te nemen in de domeinnaam.

Domeinnaam controleren

Je kunt jouw domeinnaam checken via de whois boven deze pagina, om te bekijken of deze nog vrij is. Als dat zo is kan je de naam meteen vast laten leggen. In het geval van een bezette domeinnaam helpen we je graag met het vinden van een geschikt alternatief voor jouw website. Wij zijn een registrar en zijn als zodanig gemachtigd om de domeinnamen officieel te registreren, waardoor je er na aankoop ook direct gebruik van kunt gaan maken. Een domeinnaam is na betaling direct van jou, waardoor je meteen kunt starten met het opbouwen van jouw website.

Een domeinnaam kopen en zeker weten dat je daarvoor de laagste prijs betaalt? Bekijk online de prijzen voor de verschillende domeinen en extensies.

Tip: combineer je de domeinnaam met onze webhosting? Je kunt het domein gewoon gratis registreren, zodat je daar geen extra kosten voor hoeft te maken.

Vragen over jouw eigen domeinnaam? Bel ons op telefoonnummer 024 397 1414, stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Bestel je gewenste eigen domeinnaam nu!Gratis domeinnaam bij bestelling van een hostingpakket, alles voor een snelle en succesvolle start van jouw website.

[/vc_column][/vc_row]